Szintet akarsz lépni? Velünk megteheted! - Global Akadémia

SZINTET AKARSZ LÉPNI?

Velünk megteheted!

Elmondjuk miért legyél értékesítőből valódi pénzügyi tanácsadó.

Ezzel vár a Global Akadémia tanfolyama

A tanfolyam remek eszköz arra, ha valóban meg akarod tanulni a szakma gyakorlatát, hogy igazán jó bevételt érhess el!

Amennyiben pedig sikerrel teljesíted a feltételeket, a profi csapatunk folyamatos támogatásával együtt megbízási szerződést kapsz tőlünk!

Olyan hivatásod lehet, amiben alkotsz, értéket teremtesz és úgy tehetsz jót az emberekkel, hogy te magad is jól keresel! Ebben mi maximálisan támogatunk téged.

Kapcsolatrendszerünkkel, csapatunkkal, irodánkkal, erőforrásainkkal, tanácsainkkal segítünk téged egy jobb minőségű élet lehetőségéhez.

                                                Mit gondolsz?

                                                  Mire vársz?

                                                   Jelentkezz

Ezeket kapod, ha eljössz hozzánk a tanfolyamra

Tanulj, fejlődj, bővítsd a kapcsolatrendszered.

Érj el tisztességes bevételt a saját időbeosztásod szerint! Lehetőséget adunk arra, hogy kipróbáld magad, és fél éven belül sikeres pénzügyi tanácsadóvá válj. Mindezt egy széles termékkínálattal rendelkező, biztonságos növekedést nyújtó szakmai háttérrel.

Csatlakozz a Global Cégcsoport csapatához.

Keress sok pénzt úgy, hogy az ügyfeleidet a legjobb döntéshez segíted!

Új pénzügyi társadalmat hozunk létre. Dolgozz velünk!

Köztünk van a helyed, ha...

A pénzügyi pályán vagy tevékeny

Fontos neked, hogy másokat segítve érd el a céljaid

Elkötelezett és motivált vagy

Szereted a lendületes munkavégzést

Komoly fejlődést szeretnél elérni

Megbízható és becsületes vagy

Csatlakozz hozzánk, legyél a csapatunk fontos tagja!

Te azért jársz jól velünk, mert:

Válj valódi tanácsadóvá!

Egyszerű értékesítés helyett tanácsadással segíthetsz a legjobban az ügyfeleidnek. Nálunk nem az egyszeri nagy jutalék a fontos, hanem a többször visszatérő ügyfél, aki évtizedekre szavaz nekünk bizalmat a pénzével.

Az értékesítők jelentős része márkafüggő. Egy adott pénzintézet nevében járnak el, így csak egy szűk termékcsoportot értékesíthetnek. A független cégek jelentős része pedig network marketing hálózat, ahol a jutalékok elosztása több, leginkább sok részre oszlik. Ezért vagy a tanácsadónak jut kisebb szelet a tortából, vagy az ügyfél fizet lényegesen többet az adott szolgáltatásért.

Mi úgy gondoltuk, hogy itt az ideje változtatni ezen. Egy olyan rendszert hoztunk létre, ahol az ügyfél és a tanácsadó is megtalálja számításait. Nem egyszerű értékesítés, hanem hasznos tanácsadás, amivel a bevétel mellé hosszú távra bizalmat is szerzel!
Mosonmagyaróvári központú cégcsoportunk 13 biztosító, valamint több mint 10 bank hivatalos szerződött partnere. A vállalat többféle jutalékstruktúrája lehetővé teszi, hogy megtaláld a számodra ideális megoldást. A cégünk nem önkéntes szervezet. A win-win-win háromszögben a pénz a legerősebb összekötő kapocs. Az ügyfélnek megtakarítunk, a szolgáltató bevételhez jut, mi pedig ebből élünk.
"Aki tornyot akar építeni, nem ül-e le előbb, hogy kiszámítsa a költségeket, vajon futja-e pénzéből, hogy fel is építse?"
(Lukács 14:28)

A Global cégcsoportnál olyan szakmai tudást kaphatsz, mellyel valódi segítséget nyújthatsz partnereidnek.

Kattints a videóra, és nézd meg az ügyfélelemzésre alkalmazott gyakorlatunkat!
Videó lejátszása

Néhány mondat, amit fontos tudnod rólunk:

Nem helyetted, hanem veled dolgozunk!

A cégcsoportnál feszegetheted a határaidat, senki nem fog vissza. Saját magad határozod meg, mennyit keresel. Egy kész rendszert kapsz, amit megtanulva garantáltan sikeres leszel.

Tervezhető növekedés

A szintednek megfelelően lépésről lépésre segítünk az úton, hogy a lehető legjobb tanácsadóvá válj. A cégcsoport nem arra hajt, hogy lefölözze a bevételt, mi ennél jóval hosszabb távra tervezünk veled is. Ezért nálunk akár 100 százalék jutalékkifizetést is elérhetsz!

Valódi, szakmai tanácsadás

Független cégcsoportként a teljes pénzügyi paletta a rendelkezésünkre áll. Nincs termékkényszer, nem kell valamiből valamennyit eladnod azért, hogy megfelelj egy irreális elvárásnak. Az ügyfél számára legjobb megoldást fogod ajánlani. Így jóval könnyebb bizalmat szerezni, arcvesztés nélkül élni.

Alkalmazkodj a változáshoz!

A pénzpiac folyamatosan rengeteg változást él meg. Ehhez alkalmazkodni kell, és mi ezt is tesszük. Nálunk a minőség nagyon fontos. Nem elég néhány terméket ismerni, alapos profi tudást kell nyújtanunk az ügyfeleinknek. Ezért cserébe ők hosszú távon minket választanak. A kapcsolatunk alapja az okos pénzügyi döntések mellett a bizalom. Ezekért érdemes dolgozni.
Fontos, hogy szükség esetén az átlagnál sokkal gyorsabban tudunk változtatni az irányon. Ez a tulajdonság nagy előny a pénzügyi területen.
Mivel a Global Cégcsoport lefedi a teljes pénzügyi palettát, így a módosítás nem okoz problémát. Legyen az oka akár a gazdasági, akár a jogszabályi környezet változása, megoldjuk.
A filozófiánk szerint a legjobb referencia az elégedett partner. Elemző rendszerünk segít megismerni a leendő partnert, ami alapján megtervezheted a jövőjét, a befektetéseit és a kockázatait az egyéni igényei és helyzete szerint. Ezzel valódi, kiszámítható értéknövekedést adhatsz neki. Nem bízunk semmit a véletlenre: a teljes pénzügyi elemzés mellé szakmai támogatást és videós oktatási rendszert biztosítunk a tanácsadóknak. A lehetőség neked is jár, hogy szabadabb és jobb életet élhess, miközben másoknak segítesz hibákat elkerülni és milliókat spórolni. Remek ajánlat, igaz?

Gyere és legyél a csapatunk tagja!

Gyere és legyél a csapatunk tagja!

Öt évvel ezelőtt még én kaptam tanácsot ügyfélként arról, hogyan érdemes kezelni a pénzügyeimet. Most már én vagyok az, aki tanácsot ad a partnereinek! A döntésem meghozásában kulcsfontosságú volt az, hogy bár nem vagyok Győr-Moson-Sopron megyei, az ügyfélszerzés már akkor sem okozott problémát a Globalnak. Így már az elején nyugodtan, kiszámíthatóan és pontosan tudtam tervezni a bevételeimet. A mentoraim mindig segítőkészek voltak, legtöbbször félretették a saját munkájukat is azért, hogy támogassanak.
Paszterkó József
értékesítési vezető | Global Cégcsoport
A Global előtt 8 évvel ezelőtt egy banknál voltam területi értékesítési vezető, ahol 3 megyéért és 40 értékesítő munkájáért feleltem. Fazekas Norbit már régóta ismertem. Azzal kerestem meg őt, hogy bővítsük ki a széles ügyfélkörének kiszolgálását a mi banki termékünkkel. Ez a megbeszélés olyan jól sikerült, hogy azonnal felajánlotta: dolgozzunk együtt. Alkalmazottból vállalkozó lettem. Életem egyik meghatározó döntése volt, ami azóta is sokszor eszembe jut. A Globál Cégcsoport filozófiája és innovatív gondolkodása teljesen megegyezik a személyiségemmel, aminek köszönhetően minden nap boldogan dolgozom. A munka örömet okoz, emberek és családok életét tesszük jobbá.
Plangenauer László
értékesítési vezető
2006-ban kerültem a Global Cégcsoporthoz, először adminisztratív munkát végeztem, majd az ügyfélszolgálaton dolgoztam. Olyan tapasztalatokat szereztem az ügyfelekkel való bánásmódról és az ügyfél érdekeinek képviseletéről, aminek hatására néhány éve elkezdtem a saját ügyfélköröm kiépítését. Személyesen Norbitól tanulhattam, aki nagyon sokat segített. Mindig kérdezhettem és mindig megkaptam a megfelelő támogatást. A folyamat azóta tovább fejlődött: a mostani eszközökkel, az X-Time könyvvel és az online oktatási rendszerrel a tudás évek helyett hónapok alatt elsajátítható. Ami még nagyon sokat számít, hogy a folyamatos innovációval bármilyen gazdasági, piaci helyzetben találunk megoldást, amivel családok életét tehetjük jobbá. Ezen felül is van még extra: a csapat jó hangulata és az átlagon felüli jövedelem, ami mindenkinek elérhető, aki hajlandó tanulni és követni a kipróbált rendszert.
Viola Eszter
ügyvezető | Global Biztosítási Alkusz Kft.

Legyél Global-os te is, keress minket, hogy együtt építsünk új pénzügyi társadalmat!

Lépj egy nagyot velünk!

Kérj visszahívást most!

Add meg az elérhetőségedet, és kollégáink felkeresnek téged a részletekkel. Extra ajándékként e-mailben megkapod a szakmai anyagunkat, valamint segítünk emelni a pénzügyi profizmusodat az ingatlanok, a hitelpiac és a biztosítások területén.
A célunk olyan országos pénzügyi tanácsadó hálózat kialakítása, amelyik a folyamatos képzés révén magasabb szintre jut a tudatosság és a tanácsadás minőségében. Tarts velünk, hogy függetlenül, széles termékkínálattal több pénzt keress, mint eddig tetted!