fbpx

Tanulj velünk

Légy valódi pénzügyi tanácsadó!

Nyiss egy új terület felé!

Tanulj, fejlődj, bővítsd a kapcsolatrendszered, és élj a saját időbeosztásod szerint.

Lehetőséget adunk arra, hogy kipróbáld magad, és fél éven belül sikeres tanácsadóvá válhass. Mindezt egy széles termékkínálattal rendelkező, biztonságos növekedést nyújtó szakmai háttérrel.

Csatlakozz a Global Cégcsoport csapatához.

Keress sok pénzt úgy, hogy az ügyfeleidet a legjobb döntéshez segíted!
A jövőgenerációs pénzügyi tanácsadás a garancia erre.

Elgondolkodtál már azon, hogy...

Változtass a jelenlegi helyzeteden?

Jobb lenne hatékonyabban pénzt keresni?

Nagyobb bevételre volna szükséged?

Milyen komoly lehetőségek vannak a pénzügyi piacon?

Mivel tudnál foglalkozni a jelenleg beragadt területed helyett?

Új termékekkel terjesztenéd ki az ügyfélkörödet?

Ráadásként akár 100 százalék jutalékkifizetést is elérhetsz!

A valódi pénzügyi tanácsadásban mindegyik kérdésre megtalálod a választ

Ha igent mondasz, a Global Akadémia rendszerével elsajátíthatod a gyakorlati megoldásokat is. A pénzügyi piac biztonságos növekedése neked is megadja a hosszú távú passzív jövedelem lehetőségét.

Rád van szükségünk, ha:

Te azért jársz jól velünk...

Válj valódi tanácsadóvá!

Egyszerű értékesítés helyett tanácsadással segíthetsz a legjobban az ügyfeleidnek.

Nálunk nem az egyszeri nagy jutalék a fontos, hanem a többször visszatérő ügyfél, aki évtizedekre szavaz nekünk bizalmat a pénzével.
Itt nem csupán egy értékesítő lehetsz a sok közül. A kipróbált, – és ami még fontosabb – bevált képzési rendszerünkkel profi szintre fejlesztheted magad, amit az ügyfeleid is érezni fognak. Ezzel pedig jobb tanácsokat adhatsz és többet segíthetsz nekik úgy, hogy a te pénztárcádba, vagy számládra is tisztességes bevétel kerül!

Az értékesítők jelentős része márkafüggő. Egy adott pénzintézet nevében járnak el, így csak egy szűk termékcsoportot értékesíthetnek. A független cégek jelentős része pedig network marketing hálózat, ahol a jutalékok elosztása több, leginkább sok részre oszlik. Ezért vagy a tanácsadónak jut kisebb szelet a tortából, vagy az ügyfél fizet lényegesen többet az adott szolgáltatásért.

Videó lejátszása

Mi úgy gondoltuk, hogy itt az ideje változtatni ezen!

Egy olyan rendszert hoztunk létre, ahol az ügyfél és a tanácsadó is megtalálja számításait. Nem egyszerű értékesítés, hanem hasznos tanácsadás, amivel a bevétel mellé hosszú távra bizalmat is szerzel!
A bizalomra épített üzletek pedig újabb ajánlatokat, újabb szerződéseket és újabb bevételeket hoznak neked. Hosszú távon és megbízhatóan. Így építi egymásra a pénzügyi bizalom a karriered alapköveit.
Felhasználhatod a már meglévő kapcsolatrendszeredet és a tapasztalatodat, ezekből tudunk tovább építkezni. Sőt, a digitális pénzügyi elemzésünk segítségével sokkal hatékonyabban tudod majd kiaknázni a rendelkezésre álló lehetőségeidet.
Mosonmagyaróvári központú cégcsoportunk 13 biztosító, valamint több mint 10 bank hivatalos szerződött partnere. A vállalat többféle jutalékstruktúrája lehetővé teszi, hogy megtaláld a számodra ideális megoldást. A cégünk nem önkéntes szervezet. A win-win-win háromszögben a pénz a legerősebb összekötő kapocs. Az ügyfélnek megtakarítunk, a szolgáltató bevételhez jut, mi pedig ebből élünk.
"Aki tornyot akar építeni, nem ül-e le előbb, hogy kiszámítsa a költségeket, vajon futja-e pénzéből, hogy fel is építse?"
(Lukács 14:28)

Néhány mondat, amit fontos tudnod rólunk:

Tervezhető növekedés

A szintednek megfelelően lépésről lépésre segítünk az úton, hogy a lehető legjobb tanácsadóvá válj. A cégcsoport nem arra hajt, hogy lefölözze a bevételt, mi ennél jóval hosszabb távra tervezünk veled is. Ezért nálunk akár 100 százalék jutalékkifizetést is elérhetsz!

Valódi, szakmai tanácsadás

Független cégcsoportként a teljes pénzügyi paletta a rendelkezésünkre áll. Nincs termékkényszer, nem kell valamiből valamennyit eladnod azért, hogy megfelelj egy irreális elvárásnak. Az ügyfél számára legjobb megoldást fogod ajánlani. Így jóval könnyebb bizalmat szerezni, arcvesztés nélkül élni. Az ügyfélközpontú tanácsadással minden résztvevőnek igazi értéket teremtünk. Mindenki jól jár, és elégedett a nap, a hónap és az év végén is. Nagyszerű érzés, próbáld ki!

Szakmai tudásunk

A csapatunk több 10 ezer találkozón, több, mint 20 év alatt szerzett tapasztalatára alapozva indítottunk saját céget 2009-ben. A célunk, hogy egy új, a jelenleginél sokkal jobb pénzügyi társadalmat hozzunk létre a különleges oktatási rendszerünk segítségével. Ez a szakmai, átfogó, sokszorosítható tanfolyam a Global Akadémia. Tanulj és fejlődj velünk!

Csatlakozz hozzánk, és profi pénzügyi tanácsadót csinálunk belőled!

Legyél a csapatunk fontos tagja!

Gyere és legyél a csapatunk tagja!

Öt évvel ezelőtt még én kaptam tanácsot ügyfélként arról, hogyan érdemes kezelni a pénzügyeimet. Most már én vagyok az, aki tanácsot ad a partnereinek! A döntésem meghozásában kulcsfontosságú volt az, hogy bár nem vagyok Győr-Moson-Sopron megyei, az ügyfélszerzés már akkor sem okozott problémát a Globalnak. Így már az elején nyugodtan, kiszámíthatóan és pontosan tudtam tervezni a bevételeimet. A mentoraim mindig segítőkészek voltak, legtöbbször félretették a saját munkájukat is azért, hogy támogassanak.
Paszterkó József
értékesítési vezető | Global Cégcsoport
A Global előtt 8 évvel ezelőtt egy banknál voltam területi értékesítési vezető, ahol 3 megyéért és 40 értékesítő munkájáért feleltem. Fazekas Norbit már régóta ismertem. Azzal kerestem meg őt, hogy bővítsük ki a széles ügyfélkörének kiszolgálását a mi banki termékünkkel. Ez a megbeszélés olyan jól sikerült, hogy azonnal felajánlotta: dolgozzunk együtt. Alkalmazottból vállalkozó lettem. Életem egyik meghatározó döntése volt, ami azóta is sokszor eszembe jut. A Globál Cégcsoport filozófiája és innovatív gondolkodása teljesen megegyezik a személyiségemmel, aminek köszönhetően minden nap boldogan dolgozom. A munka örömet okoz, emberek és családok életét tesszük jobbá.
Plangenauer László
értékesítési vezető
2006-ban kerültem a Global Cégcsoporthoz, először adminisztratív munkát végeztem, majd az ügyfélszolgálaton dolgoztam. Olyan tapasztalatokat szereztem az ügyfelekkel való bánásmódról és az ügyfél érdekeinek képviseletéről, aminek hatására néhány éve elkezdtem a saját ügyfélköröm kiépítését. Személyesen Norbitól tanulhattam, aki nagyon sokat segített. Mindig kérdezhettem és mindig megkaptam a megfelelő támogatást. A folyamat azóta tovább fejlődött: a mostani eszközökkel, az X-Time könyvvel és az online oktatási rendszerrel a tudás évek helyett hónapok alatt elsajátítható. Ami még nagyon sokat számít, hogy a folyamatos innovációval bármilyen gazdasági, piaci helyzetben találunk megoldást, amivel családok életét tehetjük jobbá. Ezen felül is van még extra: a csapat jó hangulata és az átlagon felüli jövedelem, ami mindenkinek elérhető, aki hajlandó tanulni és követni a kipróbált rendszert.
Viola Eszter
ügyvezető | Global Biztosítási Alkusz Kft.

Évtizedek óta követjük sikeresen a tanácsadói piac változásait: alkalmazkodunk hozzá és vele fejlődünk. Neked is ezt kínáljuk!

Nálunk a minőség nagyon fontos. Nem elég néhány terméket ismerni, alapos, profi tudást kell nyújtanunk az ügyfeleinknek. Ezért cserébe ők hosszú távon minket választanak. A kapcsolatunk alapja az okos pénzügyi döntések mellett a bizalom. Ezekért érdemes dolgozni.
Fontos, hogy szükség esetén az átlagnál sokkal gyorsabban tudunk változtatni az irányon. Ez a tulajdonság nagy előny a pénzügyi területen. Mivel a Global Cégcsoport lefedi a teljes pénzügyi palettát, így a módosítás nem okoz problémát. Legyen az oka akár a gazdasági, akár a jogszabályi környezet változása, megoldjuk.
A filozófiánk szerint a legjobb referencia az elégedett partner. Elemző rendszerünk segít megismerni a leendő ügyfelet, ami alapján megtervezheted a jövőjét, a befektetéseit és a kockázatait az egyéni igényei és helyzete szerint. Ezzel valódi, kiszámítható értéknövekedést adhatsz neki.
Nem bízunk semmit a véletlenre: a teljes pénzügyi elemzés mellé szakmai támogatást és videós oktatási rendszert biztosítunk a tanácsadóknak. A lehetőség neked is jár, hogy szabadabb és jobb életet élhess, miközben másoknak segítesz hibákat elkerülni és milliókat spórolni. Kedvező ajánlat, igaz?

Lépj egy nagyot velünk!

Kérj visszahívást most!

Add meg az elérhetőségedet, és kollégáink felkeresnek téged a részletekkel. Extra ajándékként e-mailben megkapod a szakmai anyagunkat, valamint segítünk emelni a pénzügyi profizmusodat az ingatlanok, a hitelpiac és a biztosítások területén.
A célunk olyan országos pénzügyi tanácsadó hálózat kialakítása, amelyik a folyamatos képzés révén magasabb szintre jut a tudatosság és a tanácsadás minőségében. Tarts velünk, hogy függetlenül, széles termékkínálattal több pénzt keress, mint eddig tetted!