fbpx
Fazekas Norbert

X-time

A jövőgenerációs pénzügyi tanácsadás

Több bevétel

Az emberközpontú szakmai rendszer megismerésével személyre szabott segítséget tudsz nyújtani. Jobbá teheted az ügyfeleid életét, érzéseit és jövőképét. Eközben pedig te is jobb leszel. Fejlődsz, tanulsz és gazdagodsz. Jobb ember és jobb szakember leszel.

Sikeres vállalkozás

Ha a könyvben összefoglalt tudást felhasználva jól végzed a munkád, a partnereid elégedettek lesznek, és újra, meg újra téged választanak, mert veled akarnak együttműködni.

Pénzügyi tudatosság

A könyvben olyan lehetőségeket és megoldásokat ismerhetsz meg, amivel javíthatod a pénzügyi tudatosságodat és a képességeidet. Ennek köszönhetően pedig meg tudod tervezni a szükséges teendőket és meg is valósíthatod a céljaidat.

Neked való ez a könyv, ha...

Olvass bele

“Éreztem, hogy az ügyfeleknek nem az a fontos, hogy én mit tudok, hanem az, hogy nekik mire van szükségük, és az, hogy hogyan lesz az én tudásomból számukra kézzel fogható pénzügyi előny. Éppen ezért, hozzájuk kellett igazítanom a termékeimet. Ugyanakkor tudtam, ha független tanácsadóként minden terméket elérek, átlátva az ügyfelek igényeit, mindenképp spórolni fogok számukra.”

A szerzőről

A legfontosabb, hogy olyan piaci szolgáltatásokat nyújtsunk az ügyfeleink és partnereink részére, amelyek valódi kimutatható eredményt hoznak. Egy üzleti kapcsolat akkor értékes, ha hosszú távon tudunk értéket teremteni egymásnak. A Global-nál években, évtizedekben gondolkodunk, és a legfőbb célunk az, hogy életre szóló, bizalmon alapuló üzleti kapcsolatokat hozzunk létre. A pénzügyi tudatosság a legnagyobb előnyünk, mert a sikerképlet alapja a jól átgondolt, megfontolt és mérhető üzleti stratégia.

Büszke vagyok rá, hogy tőke nélkül felépítettem a cégcsoportunkat, és olyan értékes emberekkel sikerült körülvennem magam, akik a munkájukat hivatásként, örömmel és szeretettel végzik. Cégcsoportunk ma már 5 különféle szegmensben nyújt értékteremtő szolgáltatást. Hitel, Biztosítás, Ingatlan, Projektszervezés, és Napelem. Boldoggá tesz, hogy értékteremtő munkáinkkal pozitív hatással vagyunk az embertársaink jövőjére, és tudatos pénzügyi gondolkodásunkkal teret adunk nekik a kiegyensúlyozott, boldog életre.

A pénz önmagában nem boldogít, de ebben a világban megfelelő mennyiségű pénz nélkül kisebb a boldog és kiegyensúlyozott élet esélye!

Ezeket fogod megtanulni a könyv segítségével:

Életmentő pénzügyek

Először mentsd meg az ügyfeled saját magától! Az előkészítés, a találkozó és az ajánlás a gyakorlatban, pontról pontra, példákkal.

Jövőgenerációs pénzügyi tanácsok

Olyan modellt kapsz, ami rajtad és az ügyfeleiden is segít. Vedd meg Fazekas Norbert X-Time, a jövőgenerációs pénzügyi tanácsadás című könyvét, és lépj a legmagasabb szintre tanácsadóként!

Olvasói visszajelzések

Paszterkó József
Paszterkó JózsefGlobal Cégcsoport - vezető értékesítő
Tovább olvasom
(...) A kötet első fejezetei bemutatnak egy életpályát, mellyel egyben hitelességét is megalapozza: szakmán kívüli, lelkes fiatalként csöppen bele a pénzügy világába, minden lépcsőfokon végigmegy, hogy aztán egy dinamikusan fejlődő cégcsoport tulajdonosa és vezetője legyen. A második részben megismerhetjük A RENDSZERT, mely azt hivatott bemutatni, hogyan válhatunk emberközpontú, szakmailag felkészült, valódi tanácsadóvá. Tekintet nélkül mindenkinek ajánlom ezt a könyvet, mert olyan, a pénzügyi világ alapvető logikai összefüggésekre hívja fel a figyelmet, aminek tudatában több százezres, sőt, akár milliós előnyökre tehetünk szert.
Liszkai Adrienn
Tovább olvasom
A pénz csak egy dolog, de bánni vele: “művészet” ! Nem mindegy, hogy tudatosan használjuk vagy elherdáljuk. A boldoguláshoz elengedhetetlen a pénz legoptimálisabb felhasználása. A könyv segítséget nyújt a leendő pénzügyi biztosítási társadalomnak, de a fiatalok és a családok is bátran használhatják a gyakorlati tanácsokat. Egy tudatosan felépített és átgondolt családi pénzügyi terv sokat segít a jövő megtervezésében. Ajánlom a könyvet minden arra nyitott olvasónak, érthető módon írja le a folyamatokat.
Szabó Nikoletta
Szabó NikolettaGlobhouse Kft. - ügyvezető
Tovább olvasom
A könyv mindenkit helyes útra terel. A pénzügyi tanácsadást megfelelően magas szintre emeli. Aki eddig csak kacsintgatott a szakma felé, azt a könyv elolvasása minden bizonnyal megerősíti abban, hogy a pénzügyi tanácsadást ilyen szinten kell művelni és hogy ezt a tudást elsajátítva a rendszerhez tartozzon. Szuper hangvételű könyv! Öröm olvasni.
Viola Eszter
Viola EszterGlobál Biztosítási Alkusz Kft. - ügyvezető
Tovább olvasom
Egyedi könyv a piacon a témában. Végre a pénzügyi tanácsadóknak is van miből "tanulni". Ha valaki csak most kezdi a pályát, akkor neki elengedhetetlen, ha pedig valaki régóta rajta van, akkor olyan egyedi szemléletet kap, amit sehol máshol nem. Ezzel pedig gyorsabban tud fix, minőségi ügyfélkört kialakítani. Nagyszerű könyv, mindenkinek ajánlom.
Cseh Ferencné Hédi
Cseh Ferencné HédiOTP fiókvezető helyettes, már a Global csapat tagja
Tovább olvasom
A könyv nagyszerű, óriási lépést vetít előre a szakmában. Sok olyan gondolatot vet fel, ami újszerű, de elvárható egy jó szakembertől. Nekem első olvasatra leginkább az emberek iránti empátia: a "járjon jól az ügyfél", a "mindennek utána kell számolni" , az üzleti partnert elsősorban emberként, családként kell kezelni "gondolatok ragadtak meg. Minden pénzügyesnek ajánlom!
Bakcsa GertrudOTP Észak-Dunántúli Régió Partnertámogató
Tovább olvasom
Nagyszerű a könyv! Hiánypótló, és szemléletformáló! Nagy szükség van az átfogó, komplex és tudatos tanácsadói ismeretekre, amihez elengedhetetlen a szaktudás, a felkészültség, és a szakma magas szintű művelése. Bízom benne, hogy egyre többen lépnek erre az útra, mert ez a jövő, és aki lemarad az végleg kimarad a piaci körforgásból. Ezzel a szemlélettel garantált a siker!
Varga István László
Varga István Lászlódigitális marketing szakember, jövőkutató, Manta Marketing Kft.
Tovább olvasom
A könyvben egy modellértékű rendszert ismerhetünk meg, ami gyakorlati példákkal segít hasznosítani és alkalmazni a benne összefoglalt pénzügyi tudást. Kiválóan alkalmas a pénzügyi intelligencia és a vállalkozói szemlélet fejlesztésére, mindenkinek szívből ajánlom az elolvasását!
Tócsán Krisztinaolvasó
Tovább olvasom
"Az előre gondolkodás nem többletkiadást, hanem többletbevételt eredményez."
Nagyon tetszett a könyv, mert én pont azért kezdtem el az UNIQA biztosítónál dolgozni, hogy megváltoztassam a magyar emberek pénzügyi kultúráját. Ez nem lesz kis feladat. Teljesen úgy gondolkodom, ahogy Te és nagyon sok elképzelésem van ezzel kapcsolatban. A könyvet még egyszer el fogom olvasni, mert szinte minden harmadik fül be van hajtva, hogy mi az amit én is meg fogok csinálni, illetve min kell még fejlesztenem.
Gyárfás AndrásGGE-SOLAR Kft. - ügyvezető
Tovább olvasom
A könyv olvasásakor még jobban megbizonyosodtam arról, hogy komolyabban kell foglalkoznom az értékesítési készségeimmel. Úgy érzem, hogy ez a tudás adott elég önbizalmat, hogy ott tudjam hagyni a külföldi multi világát és kizárólag erre a tevékenységemre összpontosítsak. Három útravaló maradt meg bennem:
  1. Az értékesítés után mindig ajánlásokat kell kérni!
  2. Bárkiből lehet sikeres ember.
  3. Meg kell találni azt a célcsoportot, ahol a legjobban tudok segíteni az embereken.
Gratulálok a könyvedhez, nagyon tetszett az összes fejezet!
Varga LíviaGlobal Cégcsoport, Szombathely - tanácsadó
Tovább olvasom
(...) Mindig, minden egyes esetben maximálisan azt kell nézni, hogy az ügyfél mivel, hogyan jár jól. Még akkor is, ha ez jutalékcsökkenéssel is jár. Ezzel azért is tudok teljes szívemből azonosulni, mert ez az, ami kb. 10 éve ideköt az irodához. (...) Mindennel „képben kell lenni”. Egy jó tanácsadó átlátja a piaci, a pénzügyi összefüggéseket, naprakész és folyamatosan figyelemmel kíséri az új lehetőségeket. A harmadik pedig a folyamatos önkontroll, az önellenőrzés és a visszacsatolás fontossága, hogy lássuk, hol hibázunk, és hol lehet még fejleszteni.
Még egyszer köszönöm a könyvet!
Szép Szilvia
Tovább olvasom
Erős szakmai tudás - bármennyire is jól tud valaki kommunikálni és megtalálni az emberekkel a közös hangot, ez elengedhetetlen hozzá. Igényfelmérés emberek, családok, élethelyzetek és célok függvényében, mindig a partner igényeit szem előtt tartva. Sorvezetés, jegyzetelés: segítség saját magunknak, hogy ne maradjon ki egy fontos kérdés se a beszélgetés/tárgyalás során és később is vissza tudjunk emlékezni az elmondottakra. Nagyon szimpatikus számomra a Global Cégcsoport szemlélete. Majdnem 7 évig bankban dolgoztam, ebből nagyrészt fiókban a "frontban", ezután pedig egy évet hitelezési háttérmunkával töltöttem. Nagyon szerettem a munkám, de egy éve döntöttem úgy, hogy visszavonulok a háttérfeladatokhoz, mert a feladat egy olyan "tukmálás" volt, irreálisan nagy tervszámokkal, ami nem vette figyelembe az ügyfelek valódi igényeit. Ez pedig az én komfortzónámtól nagyon távol állt. Szeretek segíteni az embereknek, de úgy, hogy utána is bátran ki merjek menni az utcára, és mosolyogva köszönjenek rám az emberek. Már egy ideje foglalkoztat a pénzügyi tanácsadás, és úgy érezem, ha szakmán belül akarok maradni ez egy nagyon jó lehetőség. Miután elolvastam a könyvet, nem volt kérdés, hogy titeket válasszalak. Találkozunk az online tréningen! 🙂
Fazekas Norbert

X-time

A jövőgenerációs pénzügyi tanácsadás

A könyvben leírt technikáival csökkentheted a költségeidet, és tudatosan fejlesztheted a pénzügyi intelligenciádat. Ezzel jobb és okosabb döntéseket tudsz hozni. A következő szintre lépve pedig mások számára is olyan tanácsokat adhatsz majd, amivel akár milliók kifizetésétől is megóvhatod őket. Miközben te pénzt keresel.

20% kedvezmény

4.444 Ft