Indítsd be a jövődet szakmai anyag - Global Akadémia

X-time

It's time - Indítsd be a jövődet!

Szeretnél nagyobb bevételt elérni, és kevesebbet fizetni a pénzügyi szolgáltatásokért?

Mi mindkettőt szeretjük. Neked is segítünk abban, hogy több pénzt kereshess. Szabadon, függetlenként, saját időbeosztás szerint.

A pénzügyeket a legjobb okosan és átgondoltan kezelni, megalapozott szakmai ismeretekre támaszkodva. Az ingyenesen letölthető szakmai anyagunkban ezért fontos és hasznos tudást találsz arról, hogyan válj egyre jobbá a pénzügyi pályán. Velünk valódi tanácsadóvá válhatsz, miközben együtt felépítjük azt a szakembert, akit az ügyfelek örömmel és szívesen fogadnak, sőt, keresik, hogy bevételnöveléshez és költségcsökkentéshez segítse őket!
Kattints ide, hogy elküldhessük neked az ingyenes e-könyvet! Olvasd el, és kezeld jobban a partnereid pénzügyeit!

Fejlődj és növeld a bevételed, miközben másoknak milliókat takarítasz meg!

Jobban szeretnéd kezelni a partnereid pénzügyeit?

A letölthető anyagunkban olyan lehetőségeket és megoldásokat ismerhetsz meg, amivel javíthatod a tudatosságodat és a képességeidet. Ennek köszönhetően pedig megtervezheted az független, profi tanácsadáshoz szükséges teendőket és megvalósíthatod a gazdasági céljaidat.

Jövőgenerációs pénzügyi tanácsadás

A jövőgenerációs pénzügyi tanácsadás technikáival csökkentheted a költségeidet, és tudatosan fejlesztheted a pénzügyi intelligenciádat. Ezzel jobb és okosabb döntéseket tudsz hozni. A következő szintre lépve pedig mások számára is olyan tanácsokat adhatsz majd, amivel akár milliók kifizetésétől is megóvhatod őket. Miközben te pénzt keresel.

Kevesebb, mint 1 év alatt sikeres vállalkozásod lesz

Visszatérő ügyfelekkel. Amennyiben a szakmai anyagban összefoglalt tudást felhasználva jól dolgozol és folyamatosan fejlődsz, a partnereid elégedettek lesznek. Ezért újra, meg újra téged választanak, mert veled akarnak együttműködni.

Több bevétel a partnereidnek és neked is

Az emberközpontú szakmai rendszer megismerésével személyre szabott segítséget tudsz nyújtani. Jobbá teheted az ügyfeleid életét, érzéseit és jövőképét. Eközben pedig te is jobb leszel. Fejlődsz, tanulsz és gazdagodsz. Jobb ember és jobb szakember leszel, miközben rossz döntések sorától mented meg azokat, akiknek segítesz.

Kíváncsi vagy rá? Itt ingyenesen letöltheted:

Javítanál a saját, a családod és a partnereid pénzügyi helyzetén?

Töltsd le a szakmai anyagot, ami abban segít neked, hogyan válj jobb tanácsadóvá, és megmutatja, hogyan keress egyre több pénzt.

Érdemes elolvasnod,

Neked való az X-Time - it’s time – indítsd be a jövődet! szakmai anyagunk, ha...

Elárulom, több van benned, és a pénzügyi területen is. A jövőgenerációs pénzügyi tanácsadás hozzásegít a szintlépéshez. Töltsd le az anyagunkat itt!

Az X-Time - it’s time – indítsd be a jövődet! szakmai anyagban:

Olvass bele!

Töltsd le itt az ingyenes szakmai anyagot, és lépj szintet a pénzügyi tudatosságod terén!

Videó lejátszása

„Tudatosnak lenni a jövőben nem csak kifizetődő, hanem elvárás is egyben. A pénz önmagában nem boldogít, de hozzásegít a boldoguláshoz.”

Válassz egy olyan rendszert, ami fényévekkel repít előre téged, és helyez az összes versenytársad fölé! Tiszta, tudatos folyamatok mellett, átlátható működés.

A cél egy új, vagy megújulni vágyó tanácsadói társadalom, tudatosan és megbízhatóan működő folyamatokkal.

Ezt a lehetőséget kínáljuk neked. Tanácsadókat képzünk, nem üzletkötőket. A valódi tanácsadóknak ugyanis társadalomépítő szerepük van. Segítenek az embereken.

Egy ember életében általában 9-10 nagy pénzügyi döntés fordul elő. Ha jól csinálod a munkád, az ügyfelednek eszébe sem jut majd mást keresni ezek előtt. Téged fognak, mert benned bíznak. Ehhez segít hozzá a márkafüggetlen rendszerünk.

Így érdemes belevágni!

Amíg az ember nem kezeli hivatásként a munkáját, sosem lesz belőle tudatos üzletember. Rendszerességre és a tudatos stratégiai tervezésre van szükség. Úgy, hogy mindig az ügyfelek érdekeit szem előtt tartva dolgozzon.

A szakmailag hatékony, tudatos eladástechnikai rendszerben nem a jutalék oldalról közelítjük meg az ügyfeleket. Ezzel családok tömegeinek tesszük élhetőbbé az életét. Ha te is így szeretnél dolgozni, olvasd el az X-Time – it’s time – indítsd be a jövődet! szakmai anyagunkat, és csatlakozz hozzánk!

A sikeres értékesítés kulcsa a tudatosan strukturált beszélgetés

A lényeg, hogy te irányítsd a kommunikációt, néhány nyitott, illetve zárt kérdéssel.

Fontos, hogy kizárólag olyan témákról beszélgessetek, tudatosan, amelyek megoldásra várnak, és a szerződés tekintetében neked is fontosak lesznek. Tervezd meg a partnered életpályáját! Ez az egyik legfontosabb rész. Minden pont nagyon fontos egy strukturált értékesítésben, de ha ezt a pontot professzionálisan építed fel, akkor a többi hiányosságod ellenére is lehetsz sikeres. Ha ez a pont viszont nem megy készségszinten, és nem vagy felkészült, akkor csak egy üzletkötő leszel világ életedben.

Lépj eggyel feljebb, és legyél tudatos tanácsadó!

Lépj eggyel feljebb!

Legyél tudatos tanácsadó!